2012. május 20., vasárnap

Still

Szinte csak most kezdődött el ez a félév az egyetemen, de máris itt a vizsgaidőszak. Azért nem telt hiábavalóan a szorgalmi időszak, bár azok közül, amiket csináltam, semminek sincs közvetlenül köze a bölcsészkarhoz. Na mindegy.

Talán észrevettétek amúgy, hogy egy ideje már posztolgatok ilyen képregénypanelekre hasonlító rajzokat. Hát ezek még mindig a készülő Yellow Spots-os munka (jobban sikerült) részletei, amiket egyfelől kedvcsinálónak szánok, másfelől helykitöltő izének. Nem mintha bárki is olvasná ezt a blogot, de a lelkiismeretem megköveteli, hogy időről időre frissítsem... Aztán lehet, hogy egy szép napon majd abbahagyom ezt is.

4 megjegyzés:

zhal írta...

A pontosság kedvéért: szerintem van olyan olvasás, ami nem látszik valami statisztákákban sem, én pl. reader-rel olvasom. Ha meg abbahagyod, hát majd csinálsz mást, amit lehet olvasni tőled. Ha élsz és azt csinálod, amit szeretnél, annál többet senki nem kérhet tőled, igaz? ;)

Gergő írta...

Persze. :)
Amúgy nem akarom én abbahagyni, csak úgy érzem, a blog műfaja haldoklik... A Facebookot meg nem akarom virtuális ömlengésre használni.

Névtelen írta...

Ne is hagyd abba! :-)Én szoktam és szeretem is olvasni mióta Bogyó megmutatta. A rajzok is tetszenek.
További sikerekben gazdag vizsgázást kívánok!
Üdv
Niki

Gergő írta...

KÖszi! :)