2011. május 1., vasárnap

A Blossza a legjobb képsor

Úgy helyes, ha nem csak a Facebook-on, hanem itt a blogon is kiposztolom: a Blossza lett a 2010-es év legjobb képregénye kép-sor kategóriában a tegnapi Alfabéta-díjkiosztón! Bár tegnapi az esemény, azért szép, hogy csak most írok róla, mert ma van pont egy éve, hogy elkezdtem rajzolni a stripeket. (És majd augusztus végén lesz egy éve, hogy befejeztem a dolgot... De arról nem fogok megemlékezni.)
Sokan drukkoltak a Blosszának, nekik nagyon köszönöm, de még jobban köszönöm a zsűrinek, hogy ezt a stripet választották, és hogy olyan értelmes dolgokat mondtak róla pár szóban. Sajnos a programban meghirdetett beszélgetésre a díjazottakkal nem került sor, pedig számítottam rá, ezért aztán azon kívül, hogy "öööö.... köszönöm..." mást nem is mondtam a színpadon, pedig talán jó lett volna.
Természetesen gratulálok Vass Robinak és Fritznek is az első díjért kép-regény ill. kép-novella kategóriában! Az alábbi képen láthatjátok, hármunk közül melyikünknek a legnagyobb az egója. :)

Fotó: Kékes Szaffi

Oh és ezt még így utólag, mert csak most (május 13) került fel a Youtube-ra:

6 megjegyzés:

Tomster írta...

gratula, megérdemli! :)

Angi írta...

:D :D gratulálok én is! tökjó volt nyomon követni és jó dolog, hogy hivatalosan is elismernek :)

Gergő írta...

Igen, az ilyesmi mindig jó. :) Köszi nektek!

j'adree írta...

Gratulálok! :)

Gergő írta...

Kösz szépen!

zsu írta...

A volt kollégáidnak is annyira tetszett, hogy a Könyvtári Hírmondóba is bekerültél:

Könyvtári hírek
Oravecz Gergő (volt kollégánk) a
7. Magyar Képregényfesztiválon Kép-sor kategóriában Blossza c. comic strip-sorozatával megnyerte az Alfabéta-díjat. Gratulálunk! Tovább >>>
Óriási Gratula, szuper 4 hónap volt! köszi