2011. január 20., csütörtök

Beszarás

Elképesztő, de úgy látszik, vannak még emberek, akik ugyanolyan őrültek és megszállottak, mint amilyen én vagyok, amikor van miért megszállottnak lenni. Mostanában nem sok mindenért éri meg, például a tegnapi szociológia vizsgáért egyáltalán nem érte meg, hiszen minden bizonnyal megvágtak, sőt a holnapi könyvtári informatikáért sem fogja megérni, de abba szerencsére élvezet nélkül is fogok belebolondulni.
A mai vizsgám, na az nem volt rossz, szám szerint a tizenkettedik, és gyűlöltem minden percét, de talán megvan a hármas, és tényleg nem értem, miért a legnehezebb tárgyaimat hagytam a legvégére. Eddig az egész egy diadalmenet volt, de most majd jön a trutyi, hogy nyakig elmerülhessek valamiben. Na de azért vannak még lelkesítő dolgok az életben.
Amik persze egyúttal azért félelmetesek is. Merthogy egyeseknek tényleg bosszantóan sok szabadidejük van. Olvassátok szeretettel Halász Zoltán statisztikai elemzését a Blosszáról a következő linken:

http://sarkitott-kockak.blogspot.com/2011/01/szam-ok.html

...majd tegyétek föl a kérdést, miért csinál egy ember ilyesmit szabadidejében, anélkül, hogy pisztolyt fognának a fejéhez, magyarul szabad elhatározásból. Nem tudom, de baromi jólesik, totál meg vagyok hatva, és kurva szép ez a mai nap, dacára annak, hogy semmi értelmes dolog nem történt még benne. Remélem, nem is fog.

1 megjegyzés:

zsu írta...

Megnéztem :)nagyon élveztem az elemzést és hát az a táblázat is... Elképesztő!