2010. október 27., szerda

Fit Fat: Space krinolin

A Fit Fat nevű együttes surf zenekar, instrumentális számokat játszik, leginkább feldolgozásokat. A dobosuk az a srác, aki a különböző plakátokkal szokott megbízni engem, ez az oka, hogy én készítettem az első kislemezük borítóját. Fogalmam sincs, mikor lesz kapható maga a lemez, vagy hogy hol (gondolom elsősorban underground koncerteken), ezért ha kíváncsiak vagytok rájuk, itt hallgassatok beléjük.
Az előzetes ceruzatervből kiviláglik, hogy a cím eredetileg Space szafaládé lett volna - nem sokkal értelmesebb és nem jobban kimondható a Space krinolinnál, viszont jobban hangzik.
Valójában teljesen fekete-fehérnek szántam a rajzot, a tagoktól jött az ötlet, hogy legyen rajta valami plusz szín. Na ez már majdnem a Sin City kategória, csak én nem vagyok Frank Miller, de azért eleget tettem a kérésnek. És hát nem lett rossz, tényleg.


Tegye föl a kezét, akinek hiányoznak a képregényes bejegyzéseim.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Felteszem - hiányoznak.
Laci

zsu írta...

Nagyon hiányoznak!

Mráz István [Space] írta...

hát... ja... bár barók a képeid... ez a pulis vicces :D

Pádi írta...

Tök jók a rajzok meg minden de azért inkább feltenném.

zhal írta...

Feltételezem. :)

Gergő írta...

Értem én. Most éppen egy Watchmen-akármin dolgozom esztétika órára, de nem lesz jó, úgyhogy nem osztom meg... Sajnos nincs időm se képregényt rajzolni, se képregényekről írni. Na de ezen akarok változtatni valahogy. Szóval megígérem: a következő poszt képregényes témájú lesz! Hát hogy ez azt jelenti-e, hogy két hónapig nem jelentkezem, azt nem tudom megmondani.

Angi írta...

igenis hiányoznak. vagy csak valami hosszabb írás. de ezt már mondtam.
ez a CD borító pedig remek lett :)

j'adree írta...

Put your hands up in the air!