2009. december 30., szerda

Kollázs

Ezt a plakátot nagyjából egy évvel ezelőtt készítettük az Öngyújtó számára az ArtKatakomba nevű ándörgránd helyen, sörözés közben. Részletekre nem emlékszem, csak arra, hogy mindenki nagyon jól szórakozott vele, még István is, aki folyamatosan kártyalapokat gyújtogatott ültében (eredmény a jobb alsó sarokban).
A plakátot azóta már elvileg kirakták ott a falra, de ez nem biztos, mivel sosem mentünk vissza, hogy megnézzük. Ha véletlenül arra jártok, csekkoljátok le.

5 megjegyzés:

móni írta...

azért ez így nem igaz!
én visszamentem utána pár héttel, amikor vittem a következő adag gyújtót. meséltem is nektek, h
kirakták az előadóterembe v mi a fene az, ahol a felolvasások is szoktak lenni. középen, teljesen szembetűnő helyen díszelgett a falon. és még be is keretezték! szóval el voltam ájulva.
persze lehet, h azóta már elhajították, el kéne hozni, hátha nem!

Névtelen írta...

kimaradt nekem

néhány nap, csak most olvastam vissza a bejegyzéseket.

nagyon tetszik nekem a karácsonyi rajzod, a christmas and the sandman. a hátteréről termsen semmit nem tudok, de így szürrealisztikusnak tűnik nekem ez a kép.

mintha ez egy új irány lenne a rajzaid közt. talán érdemes tovább próbálkoznod ezzel a látásmóddal. kíváncsi vagyok, mit hoznál ki belőle.

lala

Gergő írta...

Kösz Lala! Tényleg nem szoktam ilyen stílusban rajzolni, de most kipróbáltam, és nekem is tetszik.

Lujza, neked meg igazad van, csak én ezt elfelejtettem. Viszont ha még mindig ott van a falon, talán érdemes lenne egy Öngyi találka keretében megnézni, hogy milyen. Arany keret vagy ezüst?

móni írta...

puritán fakeret.
extragyúlékony, illik a profilba.

támogatom egyébként az ötletet, zarándokoljunk el hozzá legközelebb!
hátha önt belénk egy kis lelkesedést..
hiszen akkori önmagunk tükörképe ez a plakát, amikor még volt bennünk kreativitás és alkotásvágy..

Mráz István [Space] írta...

engem mért kellett külön kiemelni? :D... na mindegy...tudom hogy én vagyok a legélhetetlenebb a társaságból... vagy mi... a lényeg: válaszoltam a kommentedre amit a blogomon hagytál, de mivel rájöttem, hogy amúgyis kb. te vagy az egyetlen olvasóm (nézőm) ezért mivel ide is akartam írni, gondoltam itt (is) válaszolok: én már voltam a BBS kiállításon, a képeket amiket az oldalon láttál én csináltam, de még fogok menni egész januárban. szóval ha valamikor ráérsz, és van kedved velem jönni, akkor szólj nyugidtan..

Bújjék!