2010. február 8., hétfő

The Fate of the Librarian 5

Elérkeztünk az újév első könyvtáros sztripjéhez. A sorban ez az ötödik. Az előzőekhez képest igencsak más lett a dolog rajzilag - nem tudom, így marad-e, de most úgy érzem, grafikailag az összes közül ez eddig a legjobb.
Sajnos úgy tűnik, az olvasók megemberelték magukat, az utóbbi időben ugyanis jóval kevesebb a poénos szituáció. Szóval nem tudom, mikor jelentkezem ilyennel legközelebb.

8 megjegyzés:

Mráz István [Space] írta...

nagyon fáj...

Gergő írta...

Hát még nekem mennyire fájt.

Névtelen írta...

majdnem irigyellek,

hogy csak ülsz kényelmesen, és besétálnak az esetek a képregényedbe.

de azért van elképzelésem, hogy ezt az abszurd látásmódot nem adják ingyen. persze az a jó, hogy olyan egyszerű, hétköznapi atmoszférát sugall mégis a rajz.

lala

Mráz István [Space] írta...

nekem is bejön ez a kidolgozott kidolgozatlanság, és az erős kontrasztok. azt hiszem ez áll eddig a legjobban ennek a sorozatnak. viszont Gergő: a cici rajzolást gyakorold! olyan súlytalanra sikerülnek szegények! :( :D

este remélem sikerül megcsinálnom a scriptet.

Gergő írta...

Először is: nálad tahóbban senki nem fogalmaz írásban vagy élő beszédben. Szerintem a csaj mellei csak az utolsó kockán sikerültek igazán fosra, a többin éppenséggel elmennek. Nem a csöcse a lényeg. Engem kicsit sem izgat a csöcse.
Másodszor: senkinek semmi köze hozzá rajtam kívül, hogy haladsz a scripttel. Az ilyesmiről beszéljünk privátban, nem kell folyamatosan tájékoztatni a külvilágot arról, hogy éppen hol tartunk, és hogy miért éppen ott, és hogy melyikünknek mennyire fáj a feje vagy a lába, és hogy miért akadályoznak minket ezek a dolgok már több mint négy hónapja a munkában.
Csak annyit kérek, ciciket ne kelljen rajzolnom a képregénybe, mert akkor az egész el lesz b*szva, úgy érzem.

Mráz István [Space] írta...

pedig lesznek. sértegetni nem akartalak. ez egy vicc volt, nem értem miért szívtad így meg magad, amikor nagyon jól tudod, hogy tetszik. ezt írtam ebben is. a melle mellesleg jó...

Gergő írta...

Ja...

Mráz István [Space] írta...

Ühüm! :D