2010. április 7., szerda

Mit követtünk el?

"Talán elértük azt a réteget, akit érdekel a képregény, és ez nálunk ennyi. Lehet, hogy felesleges azon agyalni, hogy mivel lehetne még több embert rávenni a képregényolvasásra, mert itt nem fog ennél több ember képregényt olvasni - nem érdekli őket, ha fejen állunk is. Nem az a baj, hogy elégtelen a kínálat: ha a 300, a Watchmen, a Sandman nem fogy tízezres példányban, akkor a feketefehér hungaro-scifihorrorok sem fognak." (The Mexican Stand-off #5: Tikos Péter, Geekblog)

Csak tudnám, mi rosszat tettünk...

Klassz interjú egyébként, olvassátok el, sőt olvassátok el a Geekblog többi, hazai képregényalkotókkal készült interjúját is:
Kemenes Iván
Lakatos István
Árva-Szabó Péter
Ács Zsolt

Nyilván lesz még több is, azokat nem fogom sorban belinkelni, szóval akit érdekel, csekkolja néhanapján a Geekz-et!

4 megjegyzés:

barna írta...

Elolvastam, nagyon jó interjú tényleg. (Sajnos.)

Mráz István [Space] írta...

Mi sajnos? Mi tényleg?

barna írta...

Azt írta a Gergő, hogy nagyon jó interjú. Én erre azt írtam, hogy tényleg, merthogy elolvastam és én is jónak találtam. A megszólaló meg olyasmiket mond pl. a képregénypiac terjedelméről, meg hogy szerinte már nem nő tovább, amiket szintén igaznak gondolok én is, és erre mondtam, hogy sajnos. remélem, nem követtem el semmi illetlenséget.

Mráz István [Space] írta...

A tényleget természetesen értettem (az volt a flegmaság a részemről), a sajnost az kevésbé... persze így már oké. bár szerintem egyáltalán nem volt egy olyan vészesen pesszimista interjú.